Yvonne HulshofOver mij

Graag wil ik me even aan u voorstellen. Ik ben Yvonne Hulshof, woonachtig in Diepenheim. Ik ben geboren in 1965 en getogen in het plaatsje Lievelde in de Achterhoek. Sinds 1987 ben ik werkzaam als algemeen fysiotherapeut, eerst in Duitsland en later in Nederland. Na mijn oorspronkelijke interesse in de neurologie, ben ik me verder gaan verdiepen in de manuele therapie (Manuele Therapie Marsman). Via de manuele therapie kwam ik steeds meer in aanraking met klachten rond het bekken. De impact van deze klachten op het dagelijkse leven van mensen is vaak groot. Het zoeken en vooral ook vinden van mogelijke oplossingen voor deze klachten stimuleerde mij om mij juist op dit gebied verder te ontwikkelen.

In 2009 ben ik begonnen aan de toen nieuwe specialisatie ’Master Bekkenfysiotherapie’. Deze opleiding heb ik in 2012 afgerond. Ik mag nu de titel “Master Bekkenfysiotherapeut” dragen en ik sta geregistreerd in het centraal kwaliteitsregister (CKR) van de KNGF. Ondertussen werk ik reeds enige jaren als bekkenfysiotherapeut en beschik ik nu ook, als aanvulling op de theoretische kennis, over de nodige praktijk ervaring op het gebied van bekkenproblemen. Dit tezamen maakt mij tot uw bekken/fysiotherapeut.

In Diepenheim ben ik vanaf januari 2014 gestart met mijn eigen praktijk, een lang gekoesterde wens. In een prachtig pand aan het Looiersplantsoen ga ik mijn specialisatie combineren met de algemene fysiotherapie. Hier bent u meer dan welkom in een praktijk waar naast professionaliteit, kennis en ervaring, er oprechte aandacht voor u is. Echt luisteren naar U en uw klachten, dit koppelen aan wetenschappelijke inzichten en kennis, en uw klacht altijd in de context van uw leven plaatsen.

Bekken Fysio Hulshof, waar het om U draait!

Yvonne E.M. Hulshof

Master Bekkenfysiotherapeut
Algemeen Fysiotherapeut
Manueel therapeut Marsman

Logo 1 Bekken Fysio Hulshof